fbpx
Title Image

Massage

Bokningsregler

Ni bokar massage i schemat nedan, både medlemmar och ickemedlemmar kan boka och det påverkar inte antal bokade pass för medlemmar. Avgiften för behandlingen betalas i kassan efter besöket. Avbokning ska helst ske dagen innan bokat besök, avbokar man med mindre än 2 h innan besöket har vi rätt att debitera för behandlingen. Passar inte någon tid kan ni höra av er till terapeuterna för alternativa tider.

Pris:
En massagebehandling är 45 min

550 kr

Nedan hittar du våra massörer och bokningsschema, tiderna kan bokas även om du inte är medlem på CrossFit Highway.

Jag är en glad prick som tränar Crossfit sedan 2015. Innan dess har jag tränat kampsport sen barnsben och gått på gym sen tonåren. I slutet av min gymkarriär övergick träningen från ren styrketräning till mer funktionell träning. I samband med det fann jag crossfiten, mitt intresse för funktionell träning och hur kroppen fungerar växte och bestämde mig för att börja jobba med träning. 

Utbildningar: 

Examen som medicinsk massageterapeut (2årig yrkesexamen) 
Certifierad massör 
Lic. Personlig tränare 
Diplomerad kostrådgivare 

Tjänster: 

Massagebehandling 

Kontakt:  
nano@crossfithighway.se 
073-633 50 53

Jag kan till exempel hjälpa dig med stressrelaterade muskelproblem, återkommande huvudvärk/migrän, mus- eller golfarm. För att kunna använda din kropp utan att dra på dig skador är det viktigt att den har den stabilitet och rörlighet som krävs. Där kan jag som massör även se om du behöver ett stretch och/eller ett rörlighetsprogram som ett komplement till massagen.

Bokningsschema