Fysioterapeut på Crossfit Highway

Fysioterapi –för dig med smärta och/eller skada som vill investera i hälsa och rehab för att uppnå hållbar och förbättrad träning eller livskvalité. Kontakt med en fysioterapeut lämpar sig för alla; allt från motionärer som tränar för hälsa till idrottare som tränar för prestation. Vanliga orsaker att söka fysioterapeut för är knä-, rygg-, och axelbesvär.

En vanlig rehabiliteringsprocess ka se ut enligt nedan:

 1. Första besök
  Historik av aktuellt besvär.
  Undersökning/analys av besväret.
  Utifrån bedömning baseras vidare rehabiliteringsplan med hänsyn till dina behov och mål.
 2. Träning / rehab
  Du tränar vidare på egen hand utefter plan, alternativt tillsammans med fysioterapeuten via återbesökstider.
 3. Återbesök
  Rehabiliteringsträning tillsammans, uppföljning och/eller utvärdering.

Pris:

Nybesök

Första besök med bedömning och vidare rehabiliteringsplan:

45 minuter – 699 kr för medlemmar på Crossfit Highway

(825kr för icke medlemmar).

Återbesök: 25 minuter

450 kr

Återbesök: 45 minuter

699 kr

Bokningsregler

Ni bokar fysioterapi i schemat nedan, både medlemmar och icke medlemmar kan boka och det påverkar inte antal bokade pass för medlemmar. Avgiften för behandlingen skickas via faktura efter besöket. Avbokning ska helst ske dagen innan bokat besök, avbokar man med mindre än 2 h innan besöket har vi rätt att debitera för behandlingen. Passar inte någon tid kan ni höra av er till Louise för alternativa tider.

Fysioterapeuter

Vid önskemål om snar tid eller regelbundna rehabsessioner under en längre tidsperiod ta kontakt via mail.

Med ett livslångt intresse för träning, rörelse och kroppen flyttade jag 2013 från Skåne till Umeå för att studera till idrottsfysiolog. En kandidat i idrottsmedicin rikare och några års arbete som tränare senare så styrde lasset mot Linköping för att studera till Fysioterapeut. Här hittade jag även Crossfit Highway och är numera fast!

Mitt mål som fysioterapeut är att i mitt möte med dig som patient förstå dig och din problematik på bästa tänkbara sätt. Därifrån arbetar vi tillsammans för att ta fram en rehabiliteringsplan och bemöta de svårigheter som begränsar dig. När vårt arbete är klart vill jag att du känner att du har de verktyg och den förståelse som du behöver för att så självständigt som möjligt kunna gå vidare.

Tjänster och handledning:  

 • Bedömning av akuta och långvariga skador/smärtor som skett antingen i vardagen eller i samband med eller påverkar din träning.
 • Analys av bidragande faktorer av skada/smärta.
 • Stöd under rehabiliteringsprocessen med rehabiliteringsplan och sedan möjlighet till uppföljningsbesök, utvärdering och träning tillsammans.
 • Stöd i att monitorera och anpassa träningsbelastning.
 • Hjälp till självhjälp inom rehab och träning.
 • Stöd och individuellt anpassad rehabiliteringsplan för att uppnå dina mål oavsett om de är kopplade till träning eller vardagliga aktiviteter.
 • Verksamheten som erbjuds är privat och ligger därmed inte under ramen för det allmänna hälso- och sjukvårdssystemet, med andra ord gäller inte högkostnadsskydd.

Kontakt:

louise@ltjfysio.com

0707-34 46 56

BOKA TID HOS LOUISE VIA APPEN ELLER BOKNINGSSCHEMAT NEDAN!

Kostrådgivare på Crossfit Highway

Kostrådgivning är för alla. Vad din rådgivning består av kommer vi överens om vid din konsultation. Det kan vara ett kostschema under en viss tid, hjälp med hållbara livsstilsförändringar, tips, råd och stöd på vägen mot ditt specifika mål. Kanske vill du göra en check på att du får i dig allt du behöver. Vi skräddarsyr programmet efter dina önskningar och behov.

Tjänster och priser

Konsultation(30 min): Kostnadsfri

Kostanalys: 1025
(Medlem Crossfit Highway: 899)

Kostrådgivning 4/8/12 veckor: 1525/2025/2425
(Medlem: Crossfit Highway 1399/1849/2199 kr)

Nyfiken på om kostrådgivning är något för dig?
Boka en gratis konsultation så pratar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Frågor eller boka tid?

Kontakt:
louise@ltjfysio.com
0707-34 46 56