Vad är Crossfit Highway?

CrossFit Highway i Linköping är inget vanligt gym. Vi är en CrossFit-box med målet att du ska komma i ditt livs form. Oavsett tidigare erfarenhet så vill vi att du alltid ska känna dig välkommen, utmanas och framförallt ha väldigt roligt.

Vi erbjuder personlig coaching på varje pass, under varje wod och under alla övningar. Vi ser inte bara till att du lär dig utföra övningar med rätt form och teknik, vi ser också till att du tränar på en nivå som passar dig. Det tillsammans med kamratskapet och sammanhållningen som ett CrossFit-gym erbjuder gör att du kommer få en träningsupplevelse som du inte får någon annanstans. Det är den bästa träningen du kan få.

Vad är Crossfit?

Crossfit är en träningsform designad för att få dig så allsidigt tränad som möjligt. Man brukar säga att Crossfit är “konstant varierad, funktionell träning utförd under hög intensitet”. Det innebär att vi blandar gymnastik, tyngdlyftning och konditionsträning utan att specialisera oss på någon del. Träningen blir därför väldigt varierad, rolig, kreativ och viktigast av allt –  det funkar!

Vi hjälper dig bygga en stark funktionell kropp som klarar av vardagens alla utmaningar, samtidigt som du blir snygg naken.

Frågor och svar

På CrossFit Highway finns det inga anslutningsavgifter eller bindningstider. Vi vill att du ska vilja vara hos oss och träna, uppskatta ditt medlemskap och få resultat. Vi vill inte binda upp dig utan vi tror att det vi erbjuder är så mycket mer än ett vanligt gym att det kommer få dig att inte bara vilja komma tillbaka utan längta tillbaka, oavsett bindningstid.

Ja, alla pass är skalbara. Alla. Att skala kan innebära att man byter ut övningar, justerar belastning, eller kanske minskar antalet repetitioner.
Det innebär att oavsett om du är pensionär, nybörjare, är skadad, eller väldigt vältränad så kan man gå på samma pass och få samma stimuli.

Ja, då är det perfekt att komma till oss. Vi kommer hjälpa dig att komma i form och du kommer märka resultat snabbt av den träning vi erbjuder.

Ja, vi erbjuder en stor sal för egen träning, så kallad Open Gym.

Vi har barnrum men inte barnpassning. Vårt barnrum är inrett med soffa, TV, TV-spel, ritsaker och leksaker så att ert barn kan hålla sig sysselsatt medan ni tränar.

Träningen sker primärt i grupp, men det finns även goda möjligheter att träna på egen hand om du hellre önskar det.
På grupp-passen är vi oftast max 12 pers på ett pass så att vi coacher kan ha koll på er. Passen börjar med att vi värmer upp gemensamt och fortsätter sedan med ett träningspass. Alla övningar förklaras och gås igenom noggrant, och så får ni såklart gott om tid att lära er dessa. Sedan genomför gruppen träninspasset tillsammans, vilket ger en härlig känsla av gemenskap. Du tar alltid i lite mer om du ser att den bredvid dig har det lika jobbigt som du själv.

Allt sköts smidigt från vår hemsida, klicka på ”Bli medlem” i menyn.
Vill du hellre prata med någon av våra coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du maila oss eller komma in och hälsa på.

En positiv inställning. Och träningskläder, shorts, t-shirt, gymnastikskor och en vattenflaska brukar räcka. Ibland kan det vara bra att ha med överdragsbyxor och en tjockare tröja. Det är nämligen så att, beroende på vädret, sker vissa pass utomhus.

Vi har gratis parkering precis utanför anläggningen.